Prekiaukite „Uber“ su Admiral Markets!

Gegužė 13, 2019 18:34

Gegužės 10 d. penktadienį, „Uber" savo pirminiu viešuoju siūlymu (IPO) pateikė 180 mln. akcijų. Viena akcija kainavo 45 JAV dolerius, tai yra kaina buvo ties apatine planuojamo 44–50 JAV dolerių kainų intervalo riba. Tokiu būdu „Uber" buvo įvertinta 82,4 mlrd. JAV dolerių.

Tačiau, nežiūrint to, kad tai buvo vienas didžiausių Amerikos IPO istorijoje, paaiškėjo, kad pasiūlymas buvo išpūstas, tad akcijų kainos iš karto krito 8 %. Vis dėlto, „Uber" pasiūlymas vis dar buvo aštuonis kartus didesnis už jų pajamas, todėl tai vis dar galėtų būti įdomu.

Kaip jūs galite tuo pasinaudoti?

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „Admiral Markets" siūlo investuoti į „Uber" akcijas „Invest.MT5" sąskaitoje!

Nuo 2019 m. gegužės 10 d. į „Uber" akcijas galės investuoti visi „Admiral Markets" klientai, prekiaujantys „Invest.MT5" sąskaitoje.

„Invest.MT5" sąskaitoje galima investuoti į tūkstančius skirtingų akcijų ir ETF, prekiaujamų 15-oje vertybinių popierių biržų iš viso pasaulio, – ir viskas vienoje „MetaTrader 5" platformoje.

Kodėl verta rinktis „Invest.MT5"?

• Atidarysite sąskaitą su depozitu tik nuo 1 EUR ir investuosite tik nuo 0,01 USD už akciją su minimaliu 1 JAV dolerio už JAV akciją transakcijos komisiniu mokesčiu.
• Gausite nemokamus rinkos duomenis realiu laiku be jokių papildomų išlaidų.
• Sukursite galimų pasyvių pajamų srautą, turėdami akcijų, už kurias mokami dividendai.
• Naudosite visame pasaulyje žinomą „MetaTrader 5" daugiafunkcinę prekybos platformą.

Norėdami pradėti investuoti, tiesiog prisijunkite prie Prekiautojo kabineto ir atidarykite „Invest.MT5" sąskaitą.

Atsakomybės atsisakymas:

Akcijų vertė gali ir padidėti, taip pat gali ir sumažėti dėl įvairių skirtingų piežasčių, neapsiribojant pasaulinių rinkų kintamumu. Ši informacija skelbiama tik informaciniais tikslais ir jokiais atvejais neturėtų būti aiškinama kaip konsultacija, patarimas ar rekomendacija dėl investavimo, tai nėra pasiūlymas arba prašymas dėl jokių finansinių priemonių sandorių sudarymo. Atkreipkite dėmesį, kad prekybos analizė nėra patikimas bet kokių dabartinių arba būsimų rezultatų rodiklis, nes aplinkybės laikui bėgant gali keistis.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.