Prekiaukite Valiutomis ir CFD su iki 50% Priedu

Kovas 18, 2015 10:38

Geri dalykai tapo dar geresni! Admiral Markets siekia suteikti Jums geriausią prekybos patirtį ir pristato puikų Priedo pasiūlymą. Šį sezoną mes norėtume suteikti kiekvienam galimybę padidinti savo prekybos potencialą su net iki 50% dydžio Priedu prie depozito. Šis pasiūlymas galioja naujiems ir esamiems klientams, turintiems ar naujai atsidariusiems Trade.MT4 sąskaitą.

Kodėl verta prekiauti su Priedu?

Be akivaizdžios naudos turėti daugiau prekybos lėšų, pagrindinis priedo tikslas yra suteikti papildomą maržą pozicijų išlaikymui, bei leisti atidaryti didesnės apimties pozicijas.

Mūsų Priedo pasiūlymas buvo sukurtas siekiant suteikti mūsų klientams skaidrų ir pritaikomą maržos padidinimo būdą. Mes norėtume pabrėžti, kad nedaliname pinigų nemokamai, bet suteikiame mūsų naujiems ir esamiems klientams papildomą finansinį instrumentą, siekiant jiems padėti tobulėti prekyboje.

Atsibodo nesąžiningi pasiūlymai?

Mes tikime sąžiningais pasiūlymais! Norime daugiau lojalių ir aktyvių klientų, prekiaujančių su mumis, todėl suteikiame mūsų svarbiems klientams didesnius Priedus. Mūsų sąlygos yra teisingos, aiškios ir neklaidinančios. Mes tiesiog norėjome atkreipti dėmesį, kad žinome, jog daug prekiautojų yra pavargę nuo nesąžiningų ir neįvykdomų reikalavimų susijusių su kitų brokerių pasiūlymais.

Kaip gauti Priedą?

Vėlgi – Būkime sąžiningi! Paprastai brokeriai vykdo panašias akcijas tik naujiems klientams. Admiral Markets rūpinasi tiek naujais, tiek ir esamiems klientais ir kviečia naudotis priedu visus norinčius. Štai ką mes vadiname sąžiningu pasiūlymu.

Naujiems klientams:

Užsiregistruokite Admiral Markets kliento erdvėje – Prekiautojo Kabinete. Apsilankę – spauskite pasiūlymo reklaminį skydelį. Įsitikinkite, kad susipažinote su Akcijos taisyklėmis prieš pervesdami lėšas į savo Trade.MT4 sąskaitą.

Nesijaudinkite, jei kur nors užstrigsite – mes padėsime užbaigti registraciją, kad gautumėte Priedą.

Esamiems klientams:

Viskas ko reikia – turėti prekybinę Trade.MT4 sąskaitą, kuriai nėra suteiktas joks kitas Priedas. Galite naudoti vieną iš savo turimų sąskaitų arba atidaryti naują ir pervesti lėšas.

Lėšų pervedimas ir priedo gavimas:

Priedo dydis priklausys nuo jūsų sąskaitos papildymo dydžio. Kai atliksite pirmąjį papildymą, turėsite 24 valandas, per kurias galėsite daryti tiek pervedimų, kiek Jums patinka. (Įsitikinkite, kad esate susipažinę su mokėjimo sistemų, kurias naudojate, sąlygomis). Priedo suma bus apskaičiuojama remiantis bendra lėšų suma, gauta per 24 valandų laikotarpį. Priedo lėšos bus įskaitytos į Jūsų prekybos sąskaitą sekančią dieną 23:59:59 EET laiku (MT4 serverio laikas).

Pagrindinės taisyklės

Tik realios prekybinės Trade.MT4 sąskaitos yra tinkamos priedui gauti

Jūs galite gauti tik vieną Priedą vienai prekybos sąskaitai

Susipažinkite su šio Priedo pasiūlymo sąlygomis čia.

Galiausiai

Net ir be Priedo pasiūlymo, mūsų pirmaujanti Trade.MT4 sąskaita turėtų būti geriausias pasirinkimas Forex ir CFD prekybai.

Todėl kad:

  • Geriausi FX spredai be komisinių mokesčių, EUR/USD tipinis spredas tik 0.8 punkto
  • Svertas iki 1:500
  • ECN pavedimų vykdymo technologija, No Dealing Desk
  • Jokių rekotiruočių
  • Daugiau kaip 60 unikalių funkcijų mūsų MT4 Supreme Edition papildinyje
Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.