Pristatome Prekiautojo kabinetą 3.0!

Vasaris 15, 2019 16:00

Admiral Markets turi puikią žinią – neseniai pasirodė nauja Prekiautojo kabineto versija (3.0)!

Norite prekiauti naudodami geriausius įrankius rinkoje? Admiral Markets suteikia tokią galimybę! Prekiautojo kabinetas – Admiral Markets sistema klientams, kurioje jie gali susikurti Demo ir Realios prekybos sąskaitas, tvarkyti turimas sąskaitas, įnešti ar išvesti lėšas, atsisiųsti naujausią prekybos programinę įrangą ir daug daugiau.

Patobulintas Prekiautojo kabinetas apima įvairiausius atnaujinimus, kurie padeda užtikrinti dar geresnę Admiral Markets klientų patirtį. Štai pagrindiniai privalumai:

  • Aukščiausio lygio saugumas: mes atlikome išsamius saugumo patikrinimus, todėl galite būti tikri, jog Jūsų sąskaitos informacija yra tinkamai apsaugota, remiantis geros saugumo praktikos pavyzdžiais;
  • Patikimumo garantija: po išsamių bandymų dabar Prekiautojo kabinetas yra kaip niekad patikimas;
  • Itin didelė sparta: Prekiautojo kabinetas paremtas didelio našumo technologija, dėl kurios Jūsų sąskaitos, įrankiai ir platformos bus pasiekiamos akimirksniu;
  • Patogumas: siekdama užtikrinti nepriekaištingą visų Admiral Markets klientų sąskaitų valdymo patirtį, mūsų naudotojų patirties tyrimo komanda išanalizavo visus Prekiautojo kabineto naudotojo žingsnius.

2019 m. sausio 25 d. esami Admiral Markets klientai buvo perkelti iš Prekiautojo kabinetą 2 į atnaujintą Prekiautojo kabinetą 3.

Prekiautojo kabineto 3 paleidimas – tik pirmas optimizavimo proceso žingsnis. Admiral Markets komanda šiuo metu dirba ties naujomis funkcijomis, kurios bus išleistos ateinančiais mėnesiais. Todėl sekite naujienas!

Norite prekiauti su Admiral Markets? Atidarykite sąskaitą šiandien!

Jei svarstote apie prekybą su Admiral Markets, pirmas žingsnis – visiškai naujos Prekiautojo kabineto paskyros sukūrimas.

Su Admiral Markets galėsite ištarti TAIP:

  • Geriausiems mūsų kada nors pasiūlytiems spredams: EURUSD valiutų porai taikomas 0,6 punkto tipinis spredas, o DAX30 CFD – 0,8 punkto spredas;
  • Daugiau nei 7500 instrumentų, kurie apima Forex, akcijų, žaliavų, indeksų CFD ir daug daugiau;
  • Populiariausiai prekybos platformai pasaulyje – prekiaukite bet kur su savo pasirinktu įrenginiu;
  • Griežtam reguliavimui, kokybiškam klientų aptarnavimui ir tarptautiniams pasiūlymams.

Turėdami Prekiautojo kabineto paskyrą galėsite atsidaryti Realios arba Demo prekybos sąskaitą, atsisiųsti naujausią programinę įrangą, prekiauti tiesiog savo interneto naršyklės lange ir atlikti pinigų operacijas

Pradėkite dabar pat!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.