Prekiautojo kabineto ir Partnerio kabineto atnaujinimo darbai

Kovas 13, 2018 15:51

Gerbiami prekiautojai,

Atkreipkite dėmesį, kad šeštadienį, 2018 m. kovo 17 d., nuo 12:00 val. iki 20 val. EET, dėl įprastų techninių serverių priežiūros darbų nebus galima prisijungti prie Prekiautojo kabineto ir Partnerio kabineto.

Šie techniniai priežiūros darbai neturės įtakos prekybos sandoriams. Vis dėlto šiuo laikotarpiu negalėsite įnešti ar išvesti lėšų ar atidaryti naujų paskyrų. Atsiprašome už galimus nepatogumus.

8 valandų trukmės techninės priežiūros darbai – 8 priežastys, kodėl verta prekiauti su Admiral Markets...

1. MT4 ar MT5 – nuspręskite patys! Mes siūlome tiek klasikinę, tiek naujausią versijas!

2. Naudojate „Mac"? Ne problema! Išbandykite mūsų MT4 ir MT5 platformas, kurios specialiai pritaikytos „Mac" naudotojams!

3. Kintamumas reiškia judėjimą ir gali atnešti Jums palankių prekybos galimybių. Neprekiaukite be apsaugos – pasinaudokite mūsų Kintamumo apsauga.

4. Siūlome greitus mokėjimus kredito kortele, kurie dabar yra visiškai NEMOKAMI!

5. CFD Minilotai. Prekiaukite DAX30, DJI30 ir FTSE100 nuo 0.1 loto!

6. Dienos prekybos idėjos – žiūrėkite mūsų kasdienius internetinius seminarus, kuriuos veda patyrę dienos prekiautojai (kol kas tik anglų kalba).

7. Daugybė brokerių sako, kokį svertą turėtumėte naudoti, o Admiral Markets siūlo svertą (iki 1:500) pasirinkti patiems!

8. MetaTrader Supreme – patobulinkite savo prekybos platformą papildydami ją daugiau nei 60 unikalių įrankių.

Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su klientų aptarnavimo komanda arba klientų vadybininku.

Pagarbiai,

Admiral Markets

P. S. Išnaudokite šį laiką gilindami savo prekybos žinias. Sužinokite, kokius mokymus siūlome, įskaitant nemokamus internetinius seminarus, ir pagerinkite savo prekybos galimybes!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.