Prekyba Tokijo vertybinių popierių biržoje akcijomis ir CFD su „Admiral Markets"!

Spalis 22, 2019 14:52

„Admiral Markets" su džiaugsmu praneša, kad plečia akcijų ir akcijų CFD prekybos pasiūlą APAC regione! Dabar prekiautojai „MetaTrader 5" sąskaitose gali prekiauti dvejose visiškai naujose rinkose – Australijos ASX200 ir Japonijos NIKKEI 225.

Nuo 2019 m. spalio 21 d. „Admiral Markets" prie savo prekybos priemonių rinkinio pridėjo dar vieną naują Azijos Ramiojo vandenyno regiono rinką – pateikdama didžiausios Azijos vertybinių popierių biržos – Tokijo vertybinių popierių biržos – populiariausias akcijas, kuriomis gali prekiauti prekiautojai „Admiral. MT5" ir „Invest.MT5" sąskaitose.

Pateikiame kelias naujas siūlomas prekybos priemones:

  • Populiariausių Japonijos plataus vartojimo elektronikos bendrovių, tokių kaip „Panasonic", „Casio" ir „Sony" akcijos;
  • Pirmaujančių Japonijos automobilių gamintojų, tokių kaip „Nissan", „Mitsubishi" ir „Toyota" akcijos;
  • Komunikacijų srities lyderių, tokių kaip „SoftBank Group", KDDI ir „Nippon Telegraph & Telephone" akcijos
  • Ir dar daugiau!

Prekyba NIKKEI akcijų CFD

Naudodamiesi „Trade.MT5", jūs galite prisijungti prie daugiau kaip 4000 svarbiausių pasaulio rinkų per CFD (susitarimai dėl kainų skirtumo), prekiauti tūkstančiais geriausių pasaulio rinkų per CFD. O nuo šiandien tai apima ir 195 Japonijos akcijų CFD!

Pateikiame kelis prekybos su „Trade.MT5" pranašumus:

  • Prekiaukite daugiau kaip 3000 populiariausių tarptautinių akcijų CFD, taip pat Forex, kriptovaliutų, indeksų, žaliavų CFD ir dar daugiau;
  • Sumažinkite savo prekybos išlaidas, naudodamiesi fiksuotais spredais ir mažais komisiniais mokesčiais;
  • Prekiaukite populiariausioje pasaulyje prekybos platformoje „MetaTrader 5" su išskirtiniu „Admiral Markets MetaTrader Supreme Edition" papildiniu;
  • Pradėkite prekybą jau šiandien su minimaliais depozitais vos nuo 200 USD.

Investuokite į Japonijos bendroves

Jeigu norite, kad laikui bėgant jūsų investicijos augtų, „Invest.MT5" sąskaitoje taip pat galite investuoti į 195 Japonijos bendrovių akcijas!

„Invest.MT5" yra mūsų tradicinė investavimo sąskaita su visomis jūsų naudojamomis „MetaTrader 5" funkcijomis. Pateikiame kelis papildomus privalumus:

  • Investuokite į daugiau kaip 4000 akcijų ir daugiau kaip 200 ETF – visa tai galite daryti savo kompiuteryje arba išmaniajame telefone;
  • Mažos investavimo išlaidos, komisiniai mokesčiai prasideda tik nuo 0,01 USD už akciją;
  • Gaukite prieigą prie išskirtinio „Admiral Markets Premium Analytics" portalo, kuriame yra tiesioginių naujienų kanalai, rinkos sentimentų valdikliai, techninės analizės įrankiai ir įmonių kalendoriai;
  • Pradėkite investuoti vos nuo 1 USD!

Norėdami pradėti investuoti jau šiandien, tiesiog spauskite šią reklaminę juostą!

* Atkreipkite dėmesį, kad 2019 m. spalio 22 d. Tokijo vertybinių popierių biržoje prekyba nevyks dėl vietinės šventės „Enthronement Ceremony".

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.