2018 m. rugpjūčio 27 ir 28 d. Prekybos grafiko pakeitimai Jungtinės Karalystės bankų nedarbo dienomis

Rugpjūtis 22, 2018 15:38

Gerb. Prekiautojai,

Pranešame, kad dėl artėjančių Jungtinės Karalystės nedarbo dienų bus šiek tiek keičiamas mūsų prekybos grafikas.

Lentelėje žemiau pateikiama išsami informacija apie pokyčius. Visi laikai nurodyti Rytų Europos laiku (EET), nes tai yra MetaTrader laiko zona.

Instrumentas

Rugpjūčio 27 d., pirmadienis

Rugpjūčio 28 d., antradienis

Forex Spot sandoriai

Įprastos valandos


Įprastos valandos

FTSE100

Uždaryta

Normal Hours

Jungtinės Karalystės akcijų CFD/Jungtinės Karalystės akcijos

Jungtinės Karalystės ETF CFD/Jungtinės Karalystės ETF

Uždaryta


Normal Hours

Pastaba! „Įprastos valandos" skiriasi priklausomai nuo instrumento. Konkrečią informaciją apie kiekvieną instrumentą rasite mūsų svetainėje, skiltyje Sandorio ypatybės.

Atkreipiame dėmesį, kad šventiniu laikotarpiu turint atidarytų sandorių ir atidėtų įsakymų rizikos lygis yra aukštesnis. Nurodytos prekybos valandos taip gali būti keičiamos atitinkamų biržų ar likvidumo teikėjų, o šie pokyčiai gali turėti įtakos taikomoms išankstinio uždarymo sąlygoms. Be to, šiuo laikotarpiu dėl nedidelio likvidumo rinkoje gali atsirasti didesnių spredų tikimybė.

Pinigai ir prekyba niekada nemiega

Mūsų internetiniai seminarai pirmadienį vyks! Prisijunkite prie mūsų internetu realiuoju laiku rodomų seminarų apie prekybą „Dienos prekybos idėjos realiuoju laiku“ ir analizuokite rinkas kartu su mūsų dienos prekiautojais – 5 dienos per savaitę, 5 profesionalūs prekiautojai, 5 prekybos stiliai.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.