Prekybos meistrai: naujoji seminarų internetu serija su prekybos žvaigždėmis Steve Nison ir Jack Schwager

Rugsėjis 12, 2017 10:32

Gerbiami Prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pristatyti visiškai naują, dviejų dalių seminarų ciklą, kurį ves prekybos ekspertai - Steve Nison ir Jack Schwager. Po šių seminarų taip pat vyks klausimų ir atsakymų sesija su Jums jau gerai pažįstamu Nenad Kerkez. Šie prekybos meistrai padėti Jums sužinoti naujų prekybos gudrybių ir suteiks naudingų patarimų, kaip pagerinti savo prekybos rezultatus. Kokia dar gera naujiena? Šie internetiniai seminarai yra 100% NEMOKAMI, viskas, ką jums reikia padaryti, tai užsiregistruoti!

Kas jie tokie?

Plačiai žinomas autorius, fondų valdytojas ir investicijų ekspertas Jack Schwager yra labiausiai žinomas dėl savo bestselerio - knygos Market Wizards (Rinkos burtininkai). Jo internetinis seminaras suteiks jums keletą svarbių įžvalgų apie prekybos psichologiją ir teoriją.

Žinomas kaip "Japoniškų žvakių grafikų tėvas", Steve Nison yra žinomiausias pasaulyje žvakių analizės autoritetas. Ši savo srities legenda išmokys Jus keleto geriausių prekybos būdų ir strategijų.

Kada?

Pirmas vebinaras

2017 m. Rugsėjo 21, Ketvirtadienis

Seminarą veda: Nenad Kerkez

Svečias: Jack Schwager

Laikas: 19:00 Lietuvos laiku (16:00 GMT)

Antras vebinaras

2017 m. Rugsėjo 28, Ketvirtadienis

Seminarą veda: Nenad Kerkez

Svečias: Steve Nison

Laikas: 19:00 Lietuvos laiku (16:00 GMT)

Trečias vebinaras

2017 m. Rugsėjo 29, Penktadienis

Seminarą veda: Nenad Kerkez

Laikas: 19:00 Lietuvos laiku (16:00 GMT)

Jei norite sužinoti daugiau apie seminaro svečius, norėdami pamatyti konkrečias temas, kurias jie apžvelgs ir užsiregistruoti, peržiūrėkite mūsų specialiame puslapyje.

Pasiruoškite pakelti savo prekybą į kitą lygį su Nison, Shwager ir Admiral Markets!

Jei esate pradedantysis prekiautojas ir norėtumėte sužinoti daugiau informacijos kaip pradėti prekiauti, turėtumėte susipažinti su mūsų nemokamais mokymo kursais - "Forex 101". Šis 9 vaizdo pamokų ciklas išmokys Jus visko, ką reikia žinoti apie prekybą - nuo pagrindų iki pažangių strategijų ir būdų.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.