Prekybos sąlygų pasikeitimai dėl situacijos Graikijoje

Liepa 09, 2015 10:34

Gerb. prekiautojau,

Dėl neaiškios situacijos, susijusios su besitęsiančiomis derybomis dėl Graikijos skolos bei galimo didelio Euro kurso kintamumo, penktadienį, 2015 metų liepos 10 d. 18:00 (GMT laiku), Admiral Markets atliks maržos reikalavimų pakeitimus. Visiems instrumentams bus taikomi dvigubi maržos reikalavimai. Todėl, pavyzdžiui, jei dabartinis Jūsų maržos reikalavimas yra 2%, naujasis maržos reikalavimas bus 4%. Maržos reikalavimai vėl bus peržiūrėti sekmadienį (Liepos 12 d.) 22:15 (GMT laiku).

Be to, nestandartinių rinkos sąlygų metu dėl likvidumo stygiaus, Spredai gali išaugti bei būti didesni nei įprasta. Taipogi, padidės sandorių praslydimų rizika, o tai gali sandorius paversti mažiau naudingais nei planuota.

Jei šiuo metu turite arba planuojate vykdyti naujus sandorius, rekomenduojame pakoreguoti savo sandorių dydžius ir/arba į savo sąskaitą įnešti daugiau lėšų, kad sąskaitos balansas atitiktų naujus maržos reikalavimus.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.