Prekybos sąlygų pasikeitimai Prancūzijos prezidento rinkimų laikotarpiu

Balandis 19, 2017 11:21

Gerb. Prekiautojau,

Rinkos neapibrėžtumas didėja artėjant Prancūzijos prezidento rinkimams, kurie vyks šių metų balandžio 23 d. ir, jei nei vienas kandidatas nesurinks daugumos balsų, antrasis rinkimų turas vyks gegužės 7 d.

Kaip atsakas į dabartinę politinę aplinką, iš dalies sutampančią su pastarųjų teroro išpuolių ES ir JK, gali būti pagrįstai teigiama, kad pirmaujanti nacionalinė lyderė Marine Le Pen gali turėti nemažą procentą šalininkų, palaikančių jos politinę programą. Dėl šios paramos ji galiausiai gali laimėti rinkimus. Toks rezultatas gali supurtyti finansų rinkas plačiu mastu.

Dėl tokių rinkos lūkesčių, atkreipkite dėmesį į prekybos sąlygų pakeitimus, kurie turės įtakos Jūsų prekybai.

Bendra informacija

Konkretūs pakeitimai bus taikomi nuo balandžio 21 d. penktadienio 00:00 (Rytų Europos laiku) iki balandžio 24 d. pirmadienio 12:00 (Rytų Europos laiku). Jeigu rinkimai prasitęs, pokyčiai taip pat bus taikomi tuo pačiu laiku nuo gegužės 5 d. penktadienio iki gegužės 8 d. pirmadienio ir įtakos maržos reikalavimų padidėjimą visiems prekybos instrumentams visų tipų sąskaitose. Tai reiškia, kad didžiausias siūlomas bet kurio instrumento svertas bus apribotas iki 1:50 (t.y. 2% maržos lygio).

Be to, tik uždarymo (Close Only) režimas šiuo laikotarpiu gali būti įjungtas bet kuriam prekybos instrumentui, išplatinus trumpą pranešimą.

Atkreipkite dėmesį, kad padidėję maržos reikalavimai bus taikomi visoms pozicijoms, įskaitant atidarytas iki minėtų terminų.

Sverto pokyčiai Admiral.markets ir Admiral.prime sąskaitose

Finansinio sverto reikšmės, taikomos visoms nominalios pozicijos vertėms bus apribotos iki 1:50 visiems prekybos instrumentams.


Pateikiame pasikeitusių sverto reikšmių pavyzdį žemiau esančioje lentelėje:

Standartinis svertas

Pakeistas svertas

1:500

1:50

1:200 or 1:100

1:50

1:50

1:5

1:10

1:1

Sverto pokyčiai Trade.MT5 tipo sąskaitose

Sverto reikšmės Trade.MT5 sąskaitose minėtu laikotarpiu bus pakeistos į 1:50.

Sverto pokyčiai Admiral.Classic tipo sąskaitose

Sverto reikšmės Admiral.Classic sąskaitose taip pat bus apribotos iki 1:50, t.y. maržos reikalavimai padidės 10 kartų:

Standartinis svertas

Pakeistas svertas

1:500

1:50

1:200

1:20

1:100

1:10

1:50

1:5

Maloniai prašome tinkamai įvertinti minėtų pokyčių galimą poveikį savo prekybai.

Atkreipkite dėmesį į padidėjusias rizikas laikotarpiu iki, per ir po Prancūzijos prezidento rinkimų, įskaitant:

a. Staigius rinkos judėjimus, ypač indeksų ir akcijų CFD instrumentų, sudarytų Euro pagrindu, taip pat valiutų porose, kurių sudėtyje yra Eurai.

b. Dideles kainų spragas (GAP), ypač po savaitgalių.

c. Ribotą likvidumą, kuris gali sukelti padidėjusį įsakymų atmetimo ir praslydimo skaičių.

Be pirmiau aprašytų pakeitimų, Admiral Markets pasilieka teisę taikyti kitus pakeitimus atsižvelgiant į situaciją rinkoje Prancūzijos prezidento rinkimų laikotarpyje. Šie pranešimai gali būti pateikiami mūsų svetainėje, elektroniniu paštu arba vidiniu MetaTrader paštu. Tokie pakeitimai gali apimti, bet neapsiriboja:

a. Padidintais maržos reikalavimais kitiems prekybos instrumentams ir tolimesniais maržos reikalavimų didinimais bet kuriems prekybos instrumentams;

b. Papildomais prekybos apribojimais ar bet kokių terminų išplėtimui visoms aukščiau pateiktoms datoms su galimybe pratęsti pakeitimus papildomai.

Rizikos valdymas

Prekiautojai visada turėtų kreipti dėmesį į asmeninį rizikos valdymą. Visų atsakingų brokerių pareiga užtikrinti, kad bus atlikti visi įmanomi veiksmai, kad apsaugotų savo klientus ir savo verslą. Kartkartėmis, ypač per didelės rizikos turinčius pasaulinius įvykius, Admiral Markets gali pakeisti maržos reikalavimus. Tai atitinka visų Europos priežiūros institucijų reikalavimus ir rekomendacijas.

Mes visada su jumis

Jei turite kokių nors klausimų, komentarų ar užklausų, prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo komandą, ar savo sąskaitos vadybininką

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.