„Admiral Markets“ papildo savo Premium analitiką populiariausiomis prekybos idėjomis

Balandis 01, 2020 18:59

„Admiral Markets" su džiaugsmu praneša apie savo išskirtinio „Premium analitikos portalo išplėtimą, įtraukiant populiariausias prekybos idėjas iš „Trading Central"!

„Admiral Markets" siūlomas Premium analitikos portalas yra didžiulis įrankių rinkinys, kurį prekiautojai gali naudoti, kad nuolat gautų atnaujintą informaciją – rinkos naujienas, ekonominius kalendorius, rinkos nuotaikas ir techninę analizę – viską viename portale.

Populiariausios idėjos iš „Trading Central" – naujausias Premium analitikos portalo priedas, kuris padės prekiautojams ir investuotojams surasti naujų rinkos galimybių, panaudojant unikalią mašininio mokymosi technologiją.

Čia bus pateikiamos objektyvios dienos prekybos idėjos, pritaikytos kiekvieno prekiautojo poreikiams, pavyzdžiui, pagal laiko periodus, mėgstamus modelius ar pageidaujamas valiutas. Su šiuo skaidrių ir informatyvių funkcijų rinkiniu pradedantys prekiautojai gali išmokti, kaip atlikti techninę analizę, o visų įgūdžių lygių prekiautojams padės priimti užtikrintus ir savalaikius prekybos sprendimus.

Kaip ir su kitomis Premium analitikos portalo funkcijomis, prekiautojai ir čia taip pat gali sudaryti stebėjimo sąrašus, kad idėjos būtų atrinktos pagal prekybos priemones, kurios juos domina.

Kiekviena idėja yra aiškiai pakomentuojama, kodėl ji pateikiama ir ką techniniai įvykiai reiškia kainų judėjimui. Užveskite pelės žymeklį ant techninių modelių ir sužinosite apie kiekvieną modelį, o „stebėdami" idėją galėsite sekti, kaip ji veikia, kad kitą kartą pamatę tą patį modelį galėtumėte priimti užtikrintą ir pagrįstą sprendimą.

Su daugiau kaip 8000 prekybos priemonių ir nesuskaičiuojama daugybe prekybos galimybių kiekvieną dieną šios idėjos sumažins rinkos triukšmą, kad prekiautojai galėtų lengviau pasinaudoti tinkamiausiomis savo prekybos strategijų galimybėmis.

Apie Premium analitiką: naujausių prekybos įrankių rinkinys

Premium analitika yra išskirtinis „Admiral Markets" analizės portalas, kuriuo nemokamai gali naudotis visi realių ir demonstracinių sąskaitų turėtojai.

Šiame portale pateikiamos rinkos lyderių „Dow Jones", „Trading Central" ir „Acuity" naujienos, analizė, kalendoriai ir valdikliai, kuriuos visus galima filtruoti pagal jūsų pasirinktas prekybos priemones.

Nors naudotis Premium analitikos portalu gali visi „Admiral Markets" klientai, yra keletas papildomų premijų, susijusių tik su realios prekybos sąskaitomis.

Tiesioginės sąskaitos pranašumai

Demonstracinės sąskaitos pranašumai

  • Iki 850 naujienų per dieną
  • Ekonominis kalendorius
  • Verslo kalendorius
  • Rinkos nuotaikų valdiklis
  • Techninė analizė
  • Prekybos signalai
  • Forex siūlomos idėjos
  • Iki 200 naujienų per dieną

Norėdami gauti tiesioginę prieigą prie šių pažangių analizės funkcijų, tiesiog prisijunkite čia, naudodamiesi savo Prekiautojo kabineto paskyros informacija.

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.