Prekybos tvarkaraščio pakeitimas dėl Rusijos nacionalinės šventės

Kovas 04, 2020 18:58

Informuojame, kad 2020 m. kovo 9 d., pirmadienį, nebus prekiaujama USD/RUB ir EUR/RUB valiutų poromis. Taip keičiamas prekybos tvarkaraštis dėl Rusijos nacionalinės šventės.

Atkreipkite dėmesį, kad, laikant atviras pozicijas ir atidėtus įsakymus išeiginių metu, kyla didesnė rizika. Be to, tokiais laikotarpiais, kaip šis, gali padidėti spredai dėl mažesnio likvidumo rinkoje.

Štai kodėl visada gera idėja – nepamiršti patogaus mūsų ekonominių naujienų kalendoriaus, kuris suteiks jums visą naujausią informaciją apie visus artėjančius įvykius, kurie gali turėti įtakos prekybos tvarkaraščiui.

Sužinokite naujų prekybos idėjų iš ekspertų

Nors RUB rinkos gali būti uždarytos, tačiau daug kitų rinkų tuo metu veiks!

Sužinokite, kaip galite išnaudoti kiekvieną prekybos dieną, mūsų nemokamuose ekspertų prekiautojų mokymuose internetu. Seminarai rengiami kelis kartus per savaitę, juose atraskite naujausias Forex rinkos, akcijų rinkos, indeksų, žaliavų ir kt. galimybes ir sužinokite, kaip galite jomis pasinaudoti savo prekybos strategijose. Norėdami sužinoti dar daugiau, tiesiog paspauskite šią reklaminę juostą!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.