Rusijos valstybinė šventė: atnaujintas mūsų prekybos grafikas

Kovas 07, 2018 17:42

Gerbiami prekiautojai,

Atkreipkite dėmesį, kad ketvirtadienį, 2018 m. kovo 8 d., nebus prekiaujama valiutų poromis, į kurias įeina Rusijos rublis (RUB). Šis pokytis įvyks dėl to, kad šią dieną bus švenčiama valstybinė šventė.

Pakeitimai bus tokie:

Ketvirtadienis, Kovo 8 d.

Penktadienis, Kovo 9 d.

EUR/RUB

Neprekiaujama

Įprastos valandos

USD/RUB

Neprekiaujama

Įprastos valandos

Pastaba. „Įprastos valandos" skiriasi priklausomai nuo instrumento. Konkrečią informaciją apie kiekvieną instrumentą rasite mūsų svetainėje esančioje skiltyje Sandorio ypatybės.

Žinokite, kad šiais nedarbo laikotarpiais turint atidarytų ir atidėtų sandorių rizikos lygis yra aukštesnis. Nurodytos prekybos valandos taip pat gali keistis priklausomai nuo atitinkamų biržų ar likvidumo teikėjų. Be to, tokiais laikotarpiais dėl nedidelio likvidumo rinkoje tikėtini didesni spredai.

Patartina visuomet stebėti mūsų patogų Forex kalendorių, kuris padės Jums nepraleisti jokių ateinančių įvykių, galinčių turėti įtakos prekybos grafikui.

Dienos prekybos idėja: visiškai naujos prekybos įžvalgos

Galbūt rublio (RUB) rinkos ir bus uždarytos, bet daugybė rinkų veiks! Kadangi tai ne visuotinė šventė, Admiral Markets pristato Jums dienos prekybos idėją. Šiandien tai gali būti EUR/USD, rytoj Auksas, o poryt Bitcoin. Jei ieškote naujų idėjų apie rinkas, prisijunkite prie mūsų – tai galite padaryti tiesiogiai arba šiek tiek vėliau mūsų YouTube kanale.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.