Spalio 7 d. įvyko dideli kurso svyravimai su D. Britanijos svaru sterlingu, GBP/USD, ir kitose porose

Spalis 07, 2016 18:36

Gerb. Prekiautojau,

Šią penktadienio naktį, 2016 spalio 7 dieną įvyko stipriausi kurso svyravimai Forex valiutų porose su GBP (D, Britanijos svaru sterlingu). Naujienos, gandai ir daugiau informacijos apie "Kietą Brexit" ("Hard Brexit" ang. k.) tam turėjo didelę reikšmę.

Ekstremalus kintamumas, didelės kurso spragos, dideli praslydimai ir išsiplėtęs spredas tapo neeilinių rinkos sąlygų rezultatu.

Tokie įvykiai vyksta retai - bet jie gali įvykti ir apima bendrąją rinkos riziką. Atsižvelgiant į tai, kad Rizikos atskleidimas yra labai svarbus, mes norime atkreipti jūsų dėmesį į mūsų Švietimo skyriuje esantį Rizikos valdymo skyrių.

Su Admiral Markets UK naudojatės daugeliu papildomų apsaugos priemonių, tarp kurių ir: turint prekybinės sąskaitos nukrypimą nuo tikslo dėl prekybinės veiklos ir atsiradus neigiamam balansui, Admiral Markets UK taiko Apsaugą nuo neigiamo sąskaitos balanso, savo lėšomis. Daugiau informacijos apie mūsų Apsaugos politiką taip pat galima rasti spustelėjus aukščiau esančią nuorodą!

Jei turite klausimų, susisiekite su klientų aptarnavimo skyriumi Vilniuje, telefonu ar el. paštu.

Pagarbiai

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.