Su šypsena investuokite į naujausią rugsėjo mėnesio IPO

Rugsėjis 13, 2019 16:30

Didžiausio šios savaitės IPO metu pateikta 58,5 milijono „SmileDirectClub" akcijų, kurių vienos kaina 23 USD, o tai viršijo planuotas 19–22 USD ribas. Tai suteikia įmonei 9 milijardų dolerių vertės įvertinimą, ir tai beveik trigubai viršija 3,2 milijardo dolerių vertę, nustatytą mažiau nei prieš metus paskutiniame finansavimo etape!

Taigi, kas yra „SmileDirectClub"? „SmileDirectClub" mano, kad visi nusipelno tokios šypsenos, kokios jie nori. Kaip to pasiekti? Naudojant konkrečiai vartotojams skirtus dantų tiesinimo produktus.

Nors paprastai ortodontai už tokią procedūrą ima nuo 5000 USD iki 8000 USD, „SmileDirectClub" produktų kaina dažnai nesiekia ir 2000 USD, o klientams gali suteikti naują šypseną vos per 6–10 mėnesių. 2014 m. įkurta įmonė uždirbo iki 622 mln. USD.

Kaip visu tuo galite pasinaudoti jūs?

„Admiral Markets" dabar prekiautojams siūlo galimybę investuoti į „SmileDirectClub", naudojantis „Invest.MT5" sąskaita!

„Invest.MT5" suteikia prekiautojams galimybę investuoti į daugiau kaip 4000 akcijų ir daugiau kaip 200 ETF, visa tai vienoje pirmaujančioje pasaulyje daugiafunkcinėje platformoje „MetaTrader 5". Čia išvardijame kelis „Invest.MT5" sąskaitos privalumus:

  • Investuokite šiandien su minimaliais depozitais tik nuo 1 EUR!
  • Tvarkykite savo investavimo ir prekybos portfelius iš vienos Prekiautojo kabineto paskyros
  • Diversifikuoti savo portfelį naudodami ilgalaikes investicijas ir trumpalaikius sandorius
  • Generuokite potencialias pasyvias pajamas iš dividendus mokančių akcijų
  • Komisiniai mokesčiai nuo vos 0,01 USD už akciją su minimaliu 1 USD sandorio mokesčiu su JAV akcijomis

Pasiruošę pradėti? Prisijunkite prie Prekiautojo kabineto dabar, kad galėtumėte pateikti paraišką dėl „Invest.MT5" sąskaitos.



Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.