Susipažinkite su mūsų nauja valdyba

Gegužė 08, 2017 12:39


Brangūs prekiautojai,

Mums malonu Jus supažindinti su nauja Admiral Markets Group AS valdyba, kuri bus atsakinga už kasdienes operacijas ir naujų įmonės strateginių sprendimų įgyvendinimą. Sergei Bogatenkov ir James Chernikov pasiliko valdyboje, o prie jų prisijungė dar trys nariai: Jens Chrzanowski, Mindaugas Deksnys ir Victor Gherbovet.

Valdyba apsibrėžė ir naujus tikslus nustatyti įmonės veiklos krypčiai. Mūsų misija – tapti pasauliniu lyderiu suteikiant patogią prieigą prie visų tipų finansų rinkų ir tuo pačiu metu prekiautojams siūlant atitinkamą švietimą, konkurencingas prekybos sąlygas, įtraukiančią bendruomenę ir kokybišką aptarnavimą.

Mūsų pagrindinis tikslas – padėti Jums atskleisti savo potencialą:

●būnant patikimu partneriu;

●siūlant prieinamas, į klientą orientuotas paslaugas;

●skatinant etiką ir skaidrumą sektoriuje.


Štai trumpas mūsų naujos valdybos pristatymas:


Sergei Bogatenkov
"Linkedin" profilis
James Chernikov
"Linkedin" profilis
Jens Chrzanowski
"Linkedin" profilis
Victor Gherbovet
"Linkedin" profilis
Mindaugas Deksnys
"Linkedin" profilis
Daugiau nei 10 metų patirtis konsultavimo, bankininkystės ir turto valdymo sektoriuose. Daugiau 20 metų patirtis informacinių technologijų sektoriuje. Daugiau nei 15 metų patirtis prekybos ir tarpininkavimo sektoriuose. Daugiau nei 12 metų patirtis draudimo, bankininkystės ir tarpininkavimo sektoriuose. Daugiau nei 14 metų patirtis vadybos, privačios bankininkystės, pardavimų ir verslo plėtros, bankininkystės ir draudimo sektoriuose.

Mes visi, dirbantys Admiral Markets, laukiame šio naujo etapo įmonės istorijoje ir nekantraujame pamatyti, kas laukia ateityje. Esame tikri, kad su daug naujų idėjų ir įvairių įgūdžių mūsų valdyba padės Admiral Markets pasiekti puikių rezultatų.

Pagarbiai
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.