Pervesti depozitą ir išvesti pinigus JAV doleriais galima banko pervedimu

Gegužė 22, 2019 19:23

Gerb. Prekiautojai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo šiol Admiral Markets suteikia galimybę pervesti depozitą ir išvesti pinigus JAV doleriais, naudojantis banko pervedimais.

Mūsų klientai pervesti depozitą ir išvesti pinigus JAV doleriais į savo realias sąskaitas Prekiautojo kabinete galėjo ir anksčiau, bet iki šiol tai buvo galima tik naudojantis alternatyviais pinigų pervedimo būdais, pavyzdžiui, kredito kortele ar kitais internetinių mokėjimo paslaugų būdais.

Suteikdami naują galimybę banko pavedimu pervesti depozitus ir išvesti pinigus JAV doleriais, įskaitant nemokamą depozitų įskaitymą, siekiame, kad mūsų klientams būtų dar patogiau prekiauti ir tam jie galėtų skirti daugiau laiko, ir mažiau nerimautų dėl administracinių savo sąskaitų reikalų.

Daugiau informacijos apie kitus depzitų pervedimo ir lėšų išvedimo būdus galite sužinoti Admiral Markets Pinigų operacijos skyriuje.

Norite prekiauti kita valiuta? Admiral Markets suteikia galimybę prekiauti EUR, GBP, CHF, AUD, SGD ir dar daugiau – visas valiutų, kuriomis galite prekiauti, sąrašas ir mokėjimo paslaugos mūsų Pinigų operacijos skyriuje.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.