Prekiaukite VIX, taip pat svarbiausių žaliavų ir indeksų ateities sandorių CFD su „Admiral Markets"!

Lapkritis 12, 2019 18:17

„Admiral Markets" su džiaugsmu praneša, kad nuo 2019 m. lapkričio 11 d., pirmadienio, mes plečiame savo ateities sandorių CFD asortimentą ir įtraukiame mūsų populiariausius akcijų indeksus ir žaliavas.

Šiandien pristatomi naujieji ateities sandorių CFD apima GOLD, SP500, DJI30 ir anksčiau neįtrauktą kintamumo indeksą – VIX! Visiems ateities sandorių CFD taikomas nulinis svopo mokestis, o tai labai svarbu visiems prekiautojams, atviras pozicijas laikantiems ilgą laiką.

Pristatome kintamumo indeksą

Kintamumo indeksas, taip pat žinomas kaip baimės indeksas arba VIX indeksas, yra tikėtino kintamumo rinkos įvertinimas, apskaičiuotas naudojant S&P 500 indekso realiojo laiko pasirinkimo sandorių bid ir ask kotiruočių tarpinius taškus.

Tai suteikia prekiautojams ir investuotojams vertinimą realiu laiku, kiek rinkos manymu S&P 500 indeksas svyruos per 30 dienų po kiekvienos VIX indekso žymos.

Jūs paprašėte, ir mes pristatėme!

„Admiral Markets" nuolat dirba su prekiautojais, sakančiais, kad jie norėtų daugiau instrumentų, kurie padėtų jiems numatyti kintamumą ir taip apsisaugoti nuo to. Na, jūs paprašėte, ir mes pristatėme – VIX indeksas gali padėti jums apsisaugoti nuo kintamumo ir prekiauti kaip profesionalams!

Šiandien mes sudarėme CFD sutartį dėl kintamumo indekso ateities sandorių, kuriais prekiauja Čikagos valdybos pasirinkimo sandorių biržoje. Tai suteiks prekiautojams žinių apie tai, ar investuotojai tikisi, kad akcijų rinkos per ateinančias 30 dienų išliks ramios, ar koks nors žinomas ar nežinomas įvykis gali sąlygoti išpardavimą ar kilimą.

Naudodamiesi VIX indeksu, galite mėgautis visomis šiomis funkcijomis:

  • Galiojimo terminas: mėnesinis
  • Svertas: iki 1:30 (ES mažmeninės prekybos klientams 1:10)
  • Prekybos kaina: tipinis 0,100 indekso taškų spredas, nulinis komisinis mokestis ir jokių pozicijos laikymo per naktį mokesčių!
  • Platforma: „Trade.MT5" sąskaitos „MetaTrader 5" platformoje
  • Rinkos duomenys: nemokami visiems klientams.

Sužinokite daugiau apie VIX indeksą mūsų Sandorio ypatybių skyriuje.

Pasiruošę pradėti prekiauti VIX indekso ateities sandorių CFD, taip pat GOLD, SP500 ir dar daugiau? Tada jau šiandien atidarykite nemokamą prekybos sąskaitą su „Admiral Markets"!

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.