Svarbi informacija apie žalios naftos CFD

Balandis 22, 2020 19:10

Gerb. prekiautojai,

Dėl rekordinių žalios naftos svyravimų ir neigiamų kainų JAV naftos rinkoje, prašome įvertinti šiuos prekybos sąlygų pakeitimus:

1. Svopo mokesčiai (apsikeitimo sandoriai)

Visiems investuotojams, prekiaujantiems pagrindinėje naftos rinkoje, primename, kad spot CFD svopo kursai gali smarkiai keistis, kol vyrauja toks naftos pasiūlos ir paklausos disbalansas.

Informaciją apie galiojančias svopų vertes ir kitas prekybos sąlygas galite rasti mūsų interneto svetainės skiltyje „Sandorio ypatybės". Prašome visada pasitikrinti, prieš atidarant naujas pozicijas arba padidinant savo turimas pozicijas naftos rinkoje.

2. Naujos prekybos priemonės

Nuo 2020 m. balandžio 22 d. „Trade.MT5" sąskaitų klientai galės prekiauti naujų ateities sandorių CFD:

  1. _CrudeOilUK_Z0 – BRENT žalios naftos ateities sandorių CFD, 2020 m. gruodis
  2. _CrudeOilUS_Z0 – WTI žalios naftos ateities sandorių CFD, 2020 m. gruodis

3. Maksimali rizikos riba

Visiems žalios naftos spot ir ateities sandorių CFD yra taikoma maksimali 20 000 EUR arba lygiavertės sumos kita valiuta rizikos riba.

Rizikos riba yra didžiausia absoliuti pozicijos, kurią jums leidžiama turėti sąskaitoje, vertė. Taigi, jeigu dabartinė WTI spot kaina yra 8,60 USD (apytiksliai 8 EUR), o kiekviena mūsų sutartis (t. y. 1 lotas) sudaro 100 barelių naftos, jūs galite atidaryti iki 20 000 EUR / 8 EUR / 100 = 25 lotų.

4. Avarinis planas

  1. Jeigu kurios nors žalios naftos CFD kainos nukris žemiau kaip 5 USD, bus įgalintas „Tik uždaryti" režimas ir naujų įsakymų nepriimsime.
  2. Jeigu kurios nors žalios naftos CFD kainos nukris iki 0 USD, mes sustabdysime šių CFD įkainavimą, uždarysime visas pozicijas esamomis rinkos kainomis ir atšauksime visus atidėtus įsakymus.

Mes labai rekomenduojame atidžiai įvertinti savo rizikos galimybes, nes situacija žalios naftos rinkoje yra labai nestabili. Prekiaukite atsakingai.

Pagarbiai,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Sprendimas „viskas viename“ – mokant, investuojant ir tvarkant savo pinigus

„Admirals“ – tai ne tik brokeris, bet ir finansų centras, siūlantis platų finansinių produktų ir paslaugų asortimentą. Mūsų dėka asmeninius finansus galite tvarkyti naudodamiesi „viskas viename“ sprendimu – investuojant, mokant ir tvarkant savo pinigus.